Sorozatok


Főszereplők

 • Halak

Két hal egy üvegpohárban berendezett akváriumban lakik. Egy nap megunja a gazda a halakat, és az óceánba dobja. Azonban egy csoda folytán a halakat a régi gazda unokája megtalálja akkor, amikor már a halak kezdtek örülni , hogy végre nem egy pohárban lakna. Az unoka egy akváriumba zárja őket ahol leélik a halak hátralévő életüket. Vagy mégsem?

Összefüggő sorozat!

Az Akvárium részei IDE kattintva megtalálhatók!

Főszereplők:

 • Dávid
 • Máté
 • Grakken

Ez csak egy történet aminek nincs folytatása, hiszen ez olyan mint egy film részekre tagolva. És a történet? Robbanás, küzdelem, humor, érzelem, és minden ami egy jó sorozathoz kell! Start: Október 21. Friss részek minden héten!

Összefüggő sorozat!

Az ERROR404 részei megtekinthetők IDE kattintva!

Képregény kategóriák:

Dávid & Máté- suli és azon túl

Főszereplők:

 • Dávid
 • Máté

Van egy jó barátom, lehet, hogy ismered is, mivel ő szerkeszti a yoyocp-t. Mindenki unalmasnak, és fárasztónak tartja az iskolát, de ez nem mindig van így! Persze, tanulni kell, meg minden, de azért lehet szórakozni is! A két főszereplővel most rengeteg vicces kalandot láthattok!
A Suli részei IDE kattintva megtalálhatók!

Állat élet!

főszereplők:

 • állatok

A pingvinekkel is történhetnek izgalmas dolgok! Be is bizonyítsam? Akkor nézzétek meg a sorozat részeit! Nem szereted az állatokat? Semmi gond! ezek a viccek nem mindig állatbarátoknak készülnek!

Az Állat élet! részei IDE kattintva megtalálhatók!

Police

Főszereplők:

 • Rendőrök

Minden embernek megvan a maga véleménye a rendőrökről. Sajnos a negatív vélemény több, mint a pozitív, legalább is a magyar rendőrséggel kapcsolatban.  Amikor fontos dolgot kellene megoldaniuk, akkor semmit nem csinálnak, de a fényképező mindig náluk van, és ha kell (pontosabban, ha nem is kell) büntetnek. Ezeket mostantól továbbadjuk a jövőnek képregény formában!

A Police sorozat képregényei megtekinthetők IDE kattintva!

Pálcika-mans

Főszereplő:

 • Pálcika emberek

Egy firka volt az egész! …Ameddig egy este életre nem kelt! Röviden így lehetne elmesélni az életre kelt rajz-fiú születését. Egy rajz az emberi világba nehezen tud boldogulni. Ezért is izgalmas az újabb és újabb részeket elkészíteni, amiket mostantól láthattok a Képregény Online-on!

A Pálcika Man’s  sorozat képregényei megtekinthetők IDE kattintva!

Géza

Főszereplő:

 • Géza a nyúl

Mi lehetne jobb karakter egy egy unalmas nyúlnál? Talán egy hülye unalmas nyúl, akinek jók a beszólásai, és a Képregény Online egyik legkedveltebb karaktere! És ha ez sem elég? Akkor nézd meg a részeket!

A Géza sorozat képregényei megtekinthetők IDE kattintva!

Kelemen

Főszereplő:

 • Kelemen a teknős

Gézát a nyulat már csak egy okostojás teknősbéka tudja lepipálni,akik ráadásul egy erdőben élnek, ezért néha egy képregényben megtalálhatod őket! És, hogy mit csinál?Ha nem Gézát neveli, akkor az embereket oktatja. Több kevesebb sikerrel…

A Kelemen sorozat képregényei megtekinthetők IDE kattintva!

Reklámok

Írd meg a véleményed! (Az e-mail cím nem jelenik meg!)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s